AANPAK

Geen extreme dieëten, strikte regels of langdurige voedingsschema’s, maar een gezond eetpatroon dat je levenslang volhoudt! Gezonde en bewuste keuzes zorgen voor het beste resultaten.

 

Een gezonde levensstijl is op lange termijn de meest duurzame manier om je doelen te bereiken.

VOEDINGSADVIES

- live & online

Tijdens de voedingsadvies coachings ga ik samen met jou ga op zoek naar jouw specifieke doelen. Is dat gewichtsverlies, opbouw spiermassa, optimalisatie van jouw vetverbranding, gezonder en bewuster leven?

consultation.png

Afhankelijk van deze doelen stellen we samen een actieplan op.

 

Hier passen we vervolgens je voeding op aan en brengen we jouw struikelblokken in kaart om op deze manier een gezondere versie van jezelf te vinden. Je krijgt allerlei tools, tips en concrete actiepunten aangereikt om toe te voegen aan je dagelijkse leven.

 

Tijdens een opvolggesprek bekijken we jouw resultaten, focussen we op de zaken die goed gegaan zijn en brengen we eventuele aanpassingen aan. 

 
Healthful_kleur_highres-48 (1).jpg

HEALTH-ME TRAJECT

- 12 weken 

route (1).png

Voeding, beweging, rust en mindset zijn dé pijlers voor een gezonde levensstijl.

 

Tijdens het Health-me traject gaan we aan de slag met al deze aspecten. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te coachen op weg naar een gezonde levensstijl.

Dit traject bestaat uit 12 weken, waarin 4 live coaching gesprekken (elk 60min), 2 tussentijdse belmomenten (2x 15min) en eventuele ondersteuning via email voorzien zijn. 

Wat kan je verwachten: 

  • Persoonlijke coaching met een aanpak die voor jou werkt

  • Meer inzicht krijgen in een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon

  • Hulp met jouw struikelblokken en bereiken van jouw doel

  • Verbetering van je gehele gezondheid

  • Geïnspireerd worden met tips, recepten en handige tools die jou op weg helpen naar die gezonde jij!

  • Tussentijdse opvolging en contactmomenten

video-call (1).png
 
pexels-evelina-zhu-5035014.jpg

REINICIAR TRAJECT
- 9 weken 

Dé wonderformule die voor iedereen werkt? Die bestaat niet.

Gelukkig maar, anders zouden we allemaal hetzelfde zijn! Maar iedereen is uniek. Elke persoon is anders, elk lichaam reageert ook anders: op sport, beweging, voeding en rust. 

 

Wel bestaat er een uitstekende methode die je brengt naar je nieuwe ik. En die is: REINICIAR.

Reiniciar is spaans voor herstarten, resetten, een volledig nieuw begin. Een nieuwe focus, een nieuwe boost. En dat is makkelijker dan je zelf zou denken!

start.png
body.png

Het geheim van een gezond leven? Goede voeding.

Dat is: de juiste vitaminen en mineralen die jouw lichaam nodig hebben. In de juiste combinatie en hoeveelheden. Om dit heel nauwkeurig te bepalen, gaan we samen op zoek naar het effect van voeding op jouw eigen lichaam. Dat doen we in 3 stappen: zuivering (lichaam reinigen), analyse (voeding aanpassen op jouw lichaam), nieuwe start (nieuwe voedingspatroon vastleggen). Dit in 9 weken.

 

Eten heeft niet alleen te maken met wat je lichaam je dicteert. Het hangt ook nauw samen met stress, stress doet je plots veel meer eten of je hebt plots helemaal geen trek meer. Zo geraakt je lichaam helemaal ontregelt. Weg dus met die stress! 

Rust in je hoofd geeft rust in je lichaam. We gaan voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook al klinkt dat cliché, het blijft de basis voor een goede balans. Tijdens het Reiniciar traject zorgen we voor rust in je hoofd én lichaam! Mentale en fysieke rust krijg je door een goede combinatie van 4 elementen, deze 4 gaan we allemaal aanpakken. 

Klaar om op zoek te gaan naar de juiste balans? Om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen, en te groeien naar een nieuwe, gezonde levensstijl? Klaar om jezelf opnieuw uit te vinden en helemaal smoorverliefd te worden op je nieuwe ik?

shuttle.png